آخر هفته ۲۵ بهمن ماه با منوی محبوب و لذیذ اصفهان

خورش ماست و خورش به و آلو و دسر گوش فیل منوی غذایی بی نظیر اصفهانی هستند و اگر شما تمایل دارید در آخر هفته اعضای خانواده تان را سورپرایز کنید بهتر است این ست غذایی را تهیه نمایید. 

پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته با منوی اصفهانی

تهیه غذا و دسر برای آخر هفته کار نسبتا دشواری است و اغلب کدبانوها برای تهیه ست غذایی مناسب برای آخر هفته دغدغه زیادی دارند و اگر شما نیز از این دسته از خانم های خانه دار هستید بهتر است تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا با دستور تهیه منوی غذایی اصفهانی آشنا شوید.

خورش به و آلو اصفهانی

دستور تهیه خورش اصفهانی پیش غذای خوشمزه و ساده

از خورش ماست در زمان های گذشته به عنوان غذای اصلی استفاده می شد ولی امروزه از این خورش به عنوان پیش غذایی محبوب استفاده می شود.

خورش ماست

مواد لازم 

  • گوشت گردن و بدون استخوان : ۲۵۰ گرم
  • ماست چکیده بدون نمک : ۲.۵ کیلوگرم
  • پیاز : یک عدد
  • زرده تخم مرغ : دو عدد
  • شکر : یک پیمانه سرخالی
  • آب : دو تا سه پیمانه
  • نمک و زردچوبه : به میزان لازم
  • گلاب : به میزان لازم
  • زعفران دمکرده : به میزان لازم
  • بادام : به میزان لازم
  • خلال پسته : به میزان لازم
  • زرشک : به میزان لازم

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی 

ابتدا گوشت را با پیاز و مقداری زردچوبه و آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید تا گوشت پخته شود و قبل از اینکه گوشت را از روی حرارت گاز بردارید مقداری نمک به آن اضافه کنید تا مزه دار شود و گوشت پخته را از استخوان جدا نمایید و درون ظرفی مناسب بریزید و با گوشت کوب آن را له کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه خورش ماست شکر و ماست و زرده تخم مرغ را با یکدیگر ترکیب کنید و هم بزنید سپس مخلوط مواد را روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسند و گوشت کوبیده شده را درون مخلوط ماست بریزید و به خوبی هم بزنید.

خورش ماست

نمک و گلاب و زعفران آبکرده را به مخلوط مواد اضافه نمایید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد سپس خورشت را بعد از خنک شدن درون ظرف هایی مناسب بریزید و آن را با خلال بادام و پسته و زرشک به زیبایی تزیین نمایید و ظرف های خورش را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا این پیش غذای خوش طعم  و خوشمزه جا بیفتد.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته تزیین خورش ماست

دستور تهیه خورش به و آلو اصفهانی

خورش به و آلو از انواع غذاهای اصفهانی خوشمزه و لذیذ است و اگر شما تمایل دارید برای آخر هفته غذایی بی نظیر را برای پذیرایی از مهمان ها و اعضای خانواده تان بپزید بهتر است از تهیه این خورش خوش طعم غافل نشوید.

خورش به و آلو

مواد لازم 

  • گوشت گوسفندی خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • به بزرگ : دو عدد
  • پیاز متوسط خرد شده : یک عدد
  • آلو بخارا : ۲۰ عدد
  • شکر : یک قاشق غذاخوری
  • کره : ۳۰ گرم
  • آبلیموی تازه : یک قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه خورش به و آلو 

برای پخت خورش به و آلو ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید سپس گوشت خورشتی را به پیاز اضافه نمایید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و مقداری زردچوبه و فلفل به گوشت اضافه کنید سپس مقداری آب روی گوشت بریزید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید تا گوشت پخته شود.

پیشنهاد آشپزی آخر هفته
در مرحله بعدی طرز تهیه خورش به و آلو، به را به صورت مکعبی برش بزنید و درون تابه ای مناسب مقداری کره بریزید و به های خرد شده را درون تابه بریزید و تفت دهید تا مقداری طلایی شوند سپس به های سرخ شده را به گوشت بیفزایید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا به های خرد شده به مدت نیم ساعت پخته شوند و در ۱۵ دقیقه آخر پخت خورش به و آلو نیز آلوهای خیس خورده را به خورشت بیفزایید و در ۵ دقیقه آخر نیز چاشنی ها را به خورش اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را نیز درون مقداری روغن تفت دهید و به خورش به و لیمو اضافه کنید سپس بعد از گذشت ۵ دقیقه خورش را درون ظرفی مناسب بریزید و به همراه برنج میل کنید.

خورش به و آلو

خورش به و آلو خورش به و آلو خوشمزه

دستور تهیه گوش فیل اصفهانی

گوش فیل از انواع دسرهای خوشمزه و معروف اصفهانی است و شما می توانید این دسر را برای پذیرایی از مهمان هایتان در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه گوش فیل

مواد لازم 

  • تخم مرغ : یک عدد
  • شیر : ۱.۲ فنجان
  • شربت : دو قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
  • ماست : یک قاشق غذاخوری
  • کره یا روغن جامد : دو قاشق غذاخوری
  • آرد : به مقدار لازم
  • هل و گلاب : به مقدار لازم
  • وانیل : به مقدار لازم

طرز تهیه گوش فیل اصفهانی 

برای تهیه گوش فیل ابتدا ۲ لیوان شکر را درون ۱ لیوان آب حل نمایید و مقداری وانیل و زعفران و هل به شربت اضافه کنید و شربت را روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد و قوام یابد سپس شربت را در مکانی مناسب قرار دهید تا سرد شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه گوش فیل اصفهانی شیر و روغن و تخم مرغ  را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس ماست و ۲ قاشق شربت و بیکینگ پودر را به شربت بیفزایید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و آرد را به مایه شیرینی اضافه نمایید و با کمک دست خمیر شیرینی را ورز دهید توجه داشته باشید که را آرد باید تا زمانی به خمیر بیفزایید که به دست هایتان نچسبد سپس خمیر را به مدت دو ساعت در مکانی مناسب قرار دهید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید و به شکل لوزی خمیر را برش دهید و وسط لوزی ها را جمع نمایید سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن مایع بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس خمیرهای شیرینی را درون تابه بریزید تا شیرینی ها سرخ شوند و گوش فیل های سرخ شده را از درون تابه خارج کنید و در صافی فلزی بیندازید تا روغن اضافه آن ها خارج شود سپس گوش فیل ها را درون شربت سرد به مدت چند دقیقه قرار دهید و دوباره شیرینی ها را در صافی قرار دهید تا شهد اضافه آن ها گرفته شود.

گوش فیل اصفهانی

در این مطلب با دستور تهیه ست غذایی اصفهانی در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی مجله آرگا بودیم که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذاها و دسر نهایت لذت را ببرید.

The post آخر هفته ۲۵ بهمن ماه با منوی محبوب و لذیذ اصفهان appeared first on آرگا.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.