تارتلت عسل و بادام زمینی را به این روش درست کنید

تارتلت عسل و بادام زمینی یکی از بهترین دسرهای خوشمزه و شیک است که مناسب برای پذیرایی از مهمان ها می باشد. در این بخش دستور تهیه تارتلت عسل و بادام زمینی را آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.

مواد لازم میانی تارتلت:

کره نرم 120 گرم
شکر دانه ریز 160 گرم
تخم مرغ ریز 2 عدد
رنده پوست لیمو تازه 2 ق چ
آب لیموی تازه 2 ق س
عسل 170 گرم
بادام زمینی خام 230 گرم
نمک یک پنس

مواد خمیر تارتلت:

آرد سرد 230 گرم
کره سرد فریزری 210 گرم
تخم مرغ یک عدد
اسانس لیمو یک چهارم ق چ
پودر شکر 2 ق س
آب یخ یک دوم ق س

طرز تهیه خمیر تارتلت:

1. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره، پودر شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.

2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.

3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.

4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.

5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.

6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید.

طرز تهیه مواد میانی تارتلت عسل و بادام زمینی:

1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.

2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.

3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.

5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.

منبع: برترین ها

نوشته تارتلت عسل و بادام زمینی را به این روش درست کنید اولین بار در ویکی جوان. پدیدار شد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.