طعمی متفاوت با باقالی پلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی

باقالی پلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی یکی از غذاهای محبوب در ایران می باشد و طرفدارهای بسیار زیادی دارد. دستور تهیه باقالی پلو مجلسی به صورت زیر می باشد. با ما همراه شوید.

مواد لازم :

ماهیچه گوسفندی: 700 گرم
برنج: 3 پیمانه
شبت (خرد شده): 3 پیمانه
باقلاسبز: 200 گرم
پیاز (متوسط): 2 عدد
زعفران: 2 قاشق سوپ خوری
رب (تفت داده): یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
سیر: 3 حبه
آب: 2 لیوان

طرز تهیه باقالی پلو مجلسی:

1. ابتدا ماهیچه ها را خوب بشویید. پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا نرم شود.

2. سپس ماهیچه ها را اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید. نمک و فلفل، زردچوبه و سیر را به همراه 3 لیوان آب به ماهیچه اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا ماهیچه ها به آرامی بپزد.

3. در اواخر پخت، رب تفت داده شده و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا ماهیچه ها کاملا بپزد و آب آن کشیده شود.

4. سپس آب را در قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد باقلا سبز تازه را در آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده اید اضافه کنید و یک دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شبت را بریزید.

5. سپس برنج را آبکش کنید و در کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و پس از آن برنج را بریزید و بگذارید به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

منبع: برترین ها

نوشته طعمی متفاوت با باقالی پلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی اولین بار در ویکی جوان. پدیدار شد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.